کارگاه بهینه سازی سازه و مهندسی ارزش

تاریخ ثبت : ۰۳-۰۵-۹۴    موضوع : اخبار    امتیاز: 5 از 5  ( مجموع آرا : 1)

کارگاه بهینه سازی سازه و مهندسی ارزش توسط کانون کارآفرینی مرکز مشاوره دانشجویی با هدف آشنایی دانشجویان با روش های بهینه سازی ساختمان برگزار می شود. این کارگاه در تاریخ یکشنبه 11/5/94 ساعت 9 صبح با حضور آقای دکتر مشکوة رضوی، استادیار دانشگاه فردوسی و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، طراح و مشاور سازه در محل سالن همایش موسسه آموزش عالی اقبال لاهوری برگزار می گردد. قابل ذکر است که این کارگاه می تواند برای دانشجویان تمامی رشته های مهندسی موسسه‌آموزش عالی اقبال لاهوری مفید فایده باشد. دانشجویان شرکت کننده در این همایش می توانند در هسته های کارآفرینی موسسه فعالیت نمایند. جهت ثبت نام در کارگاه و یا کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مرکز مشاوره دانشجویی(38210075- داخلی 226) تماس حاصل فرمایید و یا مشخصات فردی و دانشجویی خود را به ادرس karafarini[at]eqbal.ac.ir   ارسال نمایید.

کلمات کلیدی : مهندسی ارزش